In samenwerking met gerenomeerde incassobureaus kunnen wij het debiteurenbeheer voor uw bedrijf uitvoeren, de administratie vanaf de eerste factuur tot betaling van de factuur verzorgen, inclusief sommatieservice, gerechtelijke invordering en onderzoek uitvoeren naar de kredietwaardigheid van bedrijven. Wij zijn een fullservice creditmanagement onderneming met oog en aandacht voor uw zakelijke belangen.

 

Diensten

gallery/1_ico
gallery/2_ico
gallery/3_ico

Voor startende ondernemers en ZZP'ers bieden wij ondersteuning bij de opstart van het bedrijf en de administratie, waaronder facturering en boekhouding. Wij stellen overeenkomsten en algemene voorwaarden op en kunnen u adviseren op het gebied van aansprakelijkheid en verzekeringen. Onze diensten zijn niet op uurtarieven en facturing, maar volgens een abonnementsysteem. U betaalt een jaarlijkse bijdrage afgestemd op uw behoefte en kan het hele jaar gebruik maken van de diensten. Wij komen graag bij u op locatie om onze dienstverlening aan u te presenteren. Voor meer informatie of contact.....klik hier. 

Onze diensten zijn gericht op het aanbieden van de beste oplossingen tegen betaalbare tarieven. No Cure No Pay incassodiensten zijn dan ook echt op basis van geen betaling van uw debiteur bij u of op onze rekening, dan ook geen kosten voor u.  Analyse van uw rechtsvraag en het juridisch advies, in samenwerking met onze partner Rechtshulp Nederland, is gratis en wordt kosteloos voor u uitgevoerd. Gerechtelijke procedures kunnen op basis van procesfinanciering tegen een win-fee worden uitgevoerd.

Beschikkingen en vonnissen worden in samenwerking met de gerechtsdeurwaarder geïncasseerd.